Berendezések

DD rakatforgató az eredményes munkavégzés szolgálatában

DD rakatforgató

Ipari környezetben gondoskodni kell a nagyobb terhek mozgatásáról, amihez a munkafolyamatok hatékonysága és a szakemberek biztonsága érdekében professzionális berendezésekre van szükség. Bizonyos műveletekhez meg kell oldani az áru billentését, illetve forgatását, erre a célra pedig a DD rakatforgató jelenti az egyik legjobb választást. Mit érdemes tudni erről a berendezésről?

DD rakatforgató alkalmas zsákok, kartonok, üvegek és fémdobozok forgatására is, maximum 1250 kg-ig terhelhető. Legnagyobb előnye a gyors és megbízható működés, melynek köszönhetően gördülékennyé tehető az áru mozgatása, így pedig könnyebben lehet tervezni a munkával. A DD rakatforgató olyan környezetben is jó választás, ahol kevés hely áll rendelkezésre, mivel más hasonló berendezésekhez képest kifejezetten kis helyigény jellemzi. Szabadon álló berendezés és viszonylag könnyű súllyal bír, ebből adódóan szükség esetén akár át is szállítható másik helyre.

A DD rakatforgató egyszerűen kezelhető és többféle módon megpakolható; raklapemelő, magasemelésű kézi targonca, valamint villástargonca segítségével is. Leggyakoribb alkalmazási területe az élelmiszer- és gyógyszeripar, de sokféle környezetben megállja a helyét, ugyanis változatos tartozékokkal szerelhető fel, így egyedi igényekre lehet szabni. A DD rakatforgató könnyen karbantartható és hosszú időn át képes szolgálni a munkafolyamatokat, így remek befektetés bármilyen területen.

A legkiválóbb berendezések segítségével szeretné eredményesebbé tenni a munkát? Ismerkedjen meg a JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft. ajánlataival! Kínálatunkban helyet kapott a DD rakatforgató, ami egyedi kivitelben is megrendelhető, így biztos lehet benne, hogy olyan berendezést vásárol, ami eleget minden elvárásnak. Szolgáltatásainkról és egyéb termékeinkről a www.jouleing.hu weboldalon tájékozódhat, amennyiben pedig szeretne ajánlatot kérni vagy kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk megkeresését a +36-70-413-4199-es telefonszámon és az info@jouleing.hu e-mail címen!