Napjaink meghatározó élelmiszerévé váltak a különböző péksütemények, pékáruk. Ahhoz, hogy naponta friss áru kerüljön a polcokra megfelelő gépekre, sütőkre van szükség az üzemekben. A legideálisabb sütési módszer a forgókocsis kemencéhez köthető.

A forgókocsis kemencék előnyei közé tartozik mindenekelőtt a racionalizálás és a hatékony helykihasználás, valamint az okos technikai részletmegoldások. A termékeket gazdaságosan és egyenletesen süti át, anélkül, hogy odaégetné és egyszerre több pékáru süthető. Különböző méretben rendelhető, így nem kell aggódnia, ha üzeme, vagy üzlethelysége kis térrel rendelkezik. Rozsdamentes acélszerkezetből készülnek, alkalmasak bármilyen péksütemény, cukrászati termék előállítására. Felhasználóbarát kezelésűek, elektromosan programozhatók. Gázégős változatban is kaphatók! A forgókocsis kemencének, már a nevében is benne van működésének alapelve: a sütőgépbe egy olyan kocsiszerkezetet tolnak be, amin lehetőség van több tálcát elhelyezni, és a tálcákon belül pedig több pékárut lehet sütni. A Rotor Fox forgókocsis kemence pékségekbe és cukrászdákba is ajánlott, innovatív formatervezésű. Nyitott helységekben is használható, és mivel nem a „klasszikus robosztus” méretű kemence, így nem kell amiatt aggódnia, ha kis légtérben tervezi kialakítani számára a helyet. Mint más kemencék, erre a típusra is jellemző a rozsdamentes acélszerkezet, dupla üvegajtós, megerősített zárrendszerű. Gázzal, dízellel és elektromosan is irányíthatjuk, gőzelszívó rendszerét kézzel működtethetjük. Létezik 16 tálcás változata, és az ajtónyitás is megfordítható rajta, különböző sütési programok menthetők el a kemencében. Napjainkban egyre több pékség nyit üzletet, és a vevők számára folyamatosan kell garantálni a friss árut, a forgókocsis kemence a legideálisabb erre a feladatra.

Ha szeretné vállalkozását beindítani, és szeretné, ha vevői minőségi pékárut vásárolhatnának, akkor válassza forgókocsis kemencéinket a cél érdekében! Keresse cégünket, a Gastro Baking Kft.-t! Tájékozódjon termékeinkről honlapunkon a www.sutoiparigep.hu címen. Kérdés esetén írjon e-mailt a gastrobaking@gmail.com címre, vagy hívjon a 06-70-324-3566-os telefonszámon!